Дома > Вести > Вести од индустријата

Воведување на автоматска машина за правење маски за лице во облик на чаша

2020-04-23

face mask making machine

Автоматскиотво облик на чашамашина за правење маски за лицее автоматска опрема за производство на маски во облик на чаша. Автоматскиот во облик на чашамашина за правење маски за лицеможе автоматски да го заврши обликувањето, стегањето и отсекувањето на трислојните или четирислојните маски за чаши.


Автоматски во облик на чашамашина за правење маски за лицеинтегрира повеќе функции во една, а директниот готов производ е една маска во облик на чаша, која е многу ефикасна и заштедува труд. Едно лице може да управува со три машини и може да произведе 8-12 маски во облик на чаша во минута. Автоматски во облик на чашамашина за правење маски за лицеима стабилни перформанси, низок шум и може да работи континуирано. Контролиран е со PLC програма, ефикасна и интуитивна, и ја усвојува структурата од алуминиумска легура, која не е лесно да 'рѓосува.

Погоден е за производство на различни маски како маски за чаши, маски за гас, маски N95.

Карактеристики наавтоматскиво облик на чашамашина за правење маски за лице:

а. Автоматски во облик на чашамашина за правење маски за лицеусвојува систем за контрола на серво и постојана температура. Програмата PLC го контролира материјалот да помине низ следните постапки: внесете → формирање → заварување → дупчење и завршете го производството на маската одеднаш. Целиот процес на производство е целосно автоматизиран.

б. Потребно е само да конфигурирате автоматска машина за заварување со ленти за ушни ленти со маска во облик на чаша, можете да произведете безброј производи за маски во облик на чашка ориентирани кон пазарот.

в. Производите се извонредно изработени и квалитетот целосно ги задоволува или ги надминува домашните и странските инспекциски стандарди. Во исто време, заштедува повеќе од 30% од материјалот од претходната опрема за маски. Притоа се реализира намалување на трошоците и подобрување на ефикасноста.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept